stiri Braila – debraila.ro

FILMUL atacului sangeros de la Gospodina: „A inceput sa-l taie pe unde a nimerit” / Taximetristul, cautat de aproape 24 de ore

Un conflict vechi de ceva vreme, plecat de la bani, era cat pe ce sa duca la crima. Costel Iordache (foto), de 30 de ani, taximetrist cu ani buni de inchisoare in spate, si-a injunghiat in trafic un fost amic. Conform unor surse, victima, in varsta de 37 de ani, il imprumutase pe agresor cu o suma de bani, in regim de „camata”.

De luni bune, Eduard, cel care acum se afla pe patul de spital, la Terapie Intensiva, si Costel se amenintau reciproc, iesind scantei de fiecare data cand se intalneau. Duminica dimineata, in jurul orei 10:30, au ajuns din nou fata in fata, dupa o sicanare in trafic, in zona Gospodina.

Taximetristul a coborat din masina in care se aflau sotia si fetita sa si s-a dus glont la rivalul sau, avand in mana un cutit. Nu i-a mai pasat de nimic. In trecut, facuse puscarie si in strainatate.

„S-au atins in trafic, victima a coborat cu tupeul caracteristic, iar taximetristul calm a coborat cu cutitul si a inceput sa-l taie. La prima atingere i-a rupt tricoul si apoi a inceput sa-l taie pe unde a nimerit. Victima nu avea nici o arma, doar tupeul sau”, ne-a declarat o persoana care a vazut sangeroasa scena.

Dupa ce l-a lovit in torace, agresorul s-a urcat in masina si a plecat de la fata locului. S-ar fi dus acasa, unde si-a lasat sotia si copilul, iar apoi s-a facut nevazut. Este cautat de aproape 24 de ore.

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu propria masina, condusa de o alta persoana, intrand imediat pe mana medicilor. Starea sa este grava. Viata i-a fost pusa in pericol, asa ca procurorul care a preluat cazul l-a acuzat pe Costel Iordache de tentativa la omor.

Conflictul dintre cei doi era cunoscut in cercul comun de prieteni. De mai multe ori, barbatul cautat acum de politisti s-ar fi ales cu cauciucurile taiate.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii