stiri Braila – debraila.ro

Filmul atacului din Monument | Adolescentul a fost injunghiat pentru ca se uita insistent la iubitele a doi baieti

Un adolescent de 16 ani a ajuns, joi dupa-amiaza, la Unitatea de Primiri Urgente, dupa ce a fost injunghiat in spate de catre un alt tanar. Motivul este unul mai mult decat pueril: se pare ca baiatul si prietenii lui s-au uitat insistent la doua fete, insotite de iubitii lor.

In jurul orei 15:30, victima si alti patru prieteni stateau pe o banca din Parcul Monument. In momentul in care doi baieti si doua fete au trecut prin fata lor a izbucnit scandalul. Tinerilor li s-a parut ca cei din grupul de pe banca s-au uitat mult prea admirativ la iubitele lor, unul dintre acestia, Petcu Remus, in varsta de 18 ani, scotand din buzunar un cutit cu buton.

Cand au vazut arma alba, cei cinci au luat-o la fuga, insa unul, cel de 16 ani, s-a impiedicat si a cazut, moment in care agresorul i-a infipt cutitul sub omoplatul stang, sustine Politia. Desi rana nu a fost adanca, episodul se putea transforma intr-o tragedie.

Primii care au intervenit au fost politistii locali care patrulau prin Monument. Apoi, politistii de la Investigatii Criminale i-au audiat pe toti cei sapte tineri, stabilind ca doar cel care a pus mana pe cutit poate fi tras la raspundere penala, fiind acuzat de tulburarea ordinii si linistii publice, lovire sau alte violente si port sau folosinta fara drept de obiecte periculoase.

Cel care il insotea a primit o amenda de 1.000 de lei.

 

Comentarii