stiri Braila – debraila.ro

Filiala PRU Braila a trecut la ALDE. Petrea (PRU): „Eu l-am trimis pe Musceleanu la ALDE, ca sa destructuram ALDE pana la parlamentare”

Cinci filiale PRU au trecut la ALDE, anunta stiripesurse.ro. Printre acestea, si PRU Braila, in frunte cu Gabriel Monu Musceleanu, fost consilier judetean PP-DD. Deputatul Dorin Petrea, care a trecut, in urma cu doua luni, de la UNPR la PRU, a declarat pentru DEBRAILA ca se poate vorbi doar de plecarea a doua persoane, respectiv Musceleanu si Nicusor Ciric, fost candidat la Primarie, nu a intregii organizatii.

„Au plecat doua persoane, domnul Musceleanu si cu domnul Ciric. Eu l-am trimis pe domnul Musceleanu la ALDE sa avem omul nostru acolo, ca sa destructuram ALDE in urmatoarele luni, pana la alegerile parlamentare. Toata lumea ramane la PRU”, a spus Petrea, tinand sa precizeze ca nu glumeste.

De cealalta parte, Gabriel Musceleanu a mentionat pentru stiripesurse.ro ca, impreuna cu ai sai colegi, a decis sa paraseasca PRU „deoarece liderul Bogdan Diaconu s-a abatut serios de la valorile nationaliste, a luat decizii de unul singur, fara a consulta Biroul Permanent si celelalte organizatii din tara”.

Comentarii