stiri Braila – debraila.ro

“Festivalul” pliculețelor cu substanțe interzise, la Brăila: în câteva zile, trei tineri au fost prinși de jandarmi cu pliculețele-n buzunare

Pe 18 iulie, jandarmii brăileni au depistat, pe raza municipiului, un tânăr care avea asupra sa substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

În ultimele zile, alți doi tineri au fost prinși cu droguri în buzunare.

​Oamenii legii a găsit asupra individului de 27 de ani două pliculețe care conțineau o substanță vegetală de culoare verde. Tânărul le-a recunoscut jandarmilor intenția de a consuma substanța respectivă.

Pliculețele cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive și actul de sesizare au fost predate polițiștilor pentru continuarea cercetărilor.

Alte două cazuri

Vineri, 15 iulie, în jurul orei 17:00, jandarmii au depistat, pe raza municipiului, un tânăr, în vârstă de 27 de ani care avea asupra sa substanțe interzise.

În urma controlului corporal, în buzunarul stâng al pantalonilor, a fost găsită o folie din aluminiu, împăturită, în care se afla o substanță sub formă de pulbere de culoare albă. Fiind întrebat despre pliculeț, tânărul le-a zis jandarmilor că l-a găsit pe stradă.

Duminică, 17 iulie, în jurul orei 17:30, un alt tânăr a fost depistat de către jandarmi, tot pe raza municipiului, având asupra lui substanțe interzise.

În urma controlului corporal, în buzunarul pantalonilor a fost găsit un pliculeț care conținea o substanță vegetală de culoare verde.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, le-a spus oamenilor legii că a primit substanța respectivă de la un prieten, pentru a o consuma.

Comentarii