stiri Braila – debraila.ro

Femeie de 39 de ani amenintata de patru golani cu o crosa de golf, pe o strada din Brailita

Politistii au fost alertati, duminica seara, in jurul orei 21:00, prin apel 112, de catre o braileanca de 39 de ani, care sustinea ca a fost amenintata cu acte de violenta de catre un grup de tineri, in cartierul Brailita.

Deplasati la fata locului, oamenii legii i-au identificat pe patru tineri, cu varste cuprinse intre 19 si 27 de ani, care, in timp ce se aflau pe strada Andrei Cocos, in urma unui conflict verbal spontan, ar fi amenintat-o cu o crosa de golf pe femeie.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au gasit crosa respectiva intr-un autoturism ce se afla la fata locului, stabilind faptul ca ii apartine unuia dintre tineri, in varsta de 27 de ani.

Cei patru tineri au fost condusi la sediul Politiei Municipiului, unde au fost sanctionati contraventional cu amenda, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991R privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Totodata, in cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de amenintare si portul ilegal de obiecte periculoase, iar crosa de golf a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor.

Comentarii