stiri Braila – debraila.ro

Femeie de 36 de ani, din Gemenele, violata in propria casa

Luni, 6 iunie, la ora 09:00, politistii Postului de Politie Comunal Gemenele au fost sesizati de o femeie, in varsta de 36 de ani, din satul Gavani, comuna Gemenele, cu privire la faptul ca, in seara zilei precedente, in jurul orei 23:30, a fost victima unui viol.

In urma cercetarilor efectuate in teren, oamenii legii au stabilit ca violatorul este un consatean de 46 de ani, care ar fi patruns in incinta locuintei victimei, iar dupa ce ar fi lovit-o de mai multe ori cu pumnul in zona fetei, ar fi obligat-o sa intretina relatii sexuale.

Victima a fost prezentata Serviciului Judetean de Medicina Legala si Spitalului de Obstretica si Ginecologie, in vederea examinarii medico-legale.

Totodat, politistii i-au intocmit barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de viol, retinandu-l, pe baza de ordonanta, pentru o perioada de 24 de ore.

In cursul zilei de miercuri, banuitul a fost prezentat Judecatoriei, care a emis mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, acesta fiind incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva.

Comentarii