stiri Braila – debraila.ro

FARA PRECEDENT Politist din dosarul „Mita la Rutiera”, despre femeia-ofiter acoperit: „O curva, o prostituata platita din bani publici”

Fapt fara precedent. Politistul Valentin Eugen Bunea, trimis in judecata in dosarul „Mita la Rutiera”, dosar aflat pe rolul Tribunalului Braila, a publicat fotografii cu unul dintre cei cinci ofiteri acoperiti folositi de Parchetul General in ancheta care a dus in fata instantei 22 de politisti. Mai mult decat atat, ofiterului sub acoperire al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) i-a fost dezvaluita si identitatea, Mirela Fratila.

Politistul Bunea spune, pe o retea de socializare, despre Fratila ca este „o prostituata platita din bani publici”, „o curva”, acuzand-o ca „prin modul jegos in care a fost instruita sa lucreze a distrus 20 de familii”. Totodata, agentul, aflat acum la dispozitia Inspectoratului de Politie Judetean, afirma ca ofiterul acoperit „a acceptat sa provoace si sa intretina pana si relatii intime cu agentii (n.r. cei trimisi in judecata)”, indemnandu-i „sa pretinda si sa primeasca mita”.

Acuzatiile aduse de Bunea ar avea ca sustinere, dupa cum precizeaza chiar politistul, interceptarile telefonice din dosar, fara sa specifice clar in ce mod.

Aflat in concediu de odihna, Valentin Eugen Bunea ar fi fost chemat de comanda Politiei sa dea explicatii pentru tot ce a scris pe reteaua de socializare. Departamentul Control Intern al IPJ a demarat deja verificari in acest sens.

Ofiterul DGA vizat de Bunea a primit numele de cod „Andreea Lungu” si a fost detasata la Biroul Rutier, unde a lucrat cu mai multi politisti dintre cei saltati pe 12 mai 2015.

Sursa foto: Facebook

Vom reveni cu detalii!

 

 

Comentarii