stiri Braila – debraila.ro

FARA PRECEDENT | Iordache (PND): ”Meluta Dragut este amanta senatorului Rotaru (PSD) si Camelia Gusatu, amanta fostului primar Simionescu”

Fara precedent in politica braileana. Consilierul judetean Stefan Catalin Iordache (PND), vicepresedinte al HC Dunarea, sustine ca social-democratii Ion Rotaru si Aurel Simionescu au relatii extraconjugale cu doua directoare din administratia locala.

Afirmatiile fara perdea au fost facute intr-o conferinta de presa organizata, marti dupa-amiaza, de conducerea clubului de handbal, la Sala Polivalenta, la care a participat si Iordache (foto). PND-istul a afirmat ca senatorul Rotaru, presedintele Organizatiei Judetene PSD si fostul primar Simionescu, presedintele executiv al Organizatiei Judetene PSD au demarat, prin intermediul consilierului municipal George Caranica (PSD), presedinte al HC Dunarea, o campanie de distrugere a echipei.

In opinia sursei citate, Rotaru si Simionescu vor sa ii aduca astfel prejudicii de imagine presedintelui Consiliului Judetean, social-democratul Iulian Chiriac, care isi anuntase, la sfarsitul anului trecut, candidatura la fotoliul de sef al PSD Braila. Consiliul Judetean este unul dintre principalii finantatori ai HC Dunarea.

„PSD trebuie sa isi retraga sinecuristii. Eu ii rog pe cei de la PSD sa trimita pe cineva care se pricepe, nu toti copiii si toti pustii, care vin si isi fac mendrele aici. (…) Domnul Caranica este reziduu unui partid aflat in descompunere, condus de Rotaru si Simionescu, din umbra. Ar trebui ca oamenii adevarati din PSD, care sunt foarte multi, sa vina si sa ocupe un loc aici. Domnul Bosneag sau domnul Sandulescu de la Braicar, de exemplu, care sunt PSD-isti mai buni ca manageri. (…) Discuti cu niste pesedisti prosti… Toata situatia de la club tine de conducerea PSD. Conducerea PSD duce o lupta interna masiva pentru suprematie si clubul de handbal este unul dintre obiective. Nu este nimic altceva! Acesti doi domni (n.r. Caranica si Claudiu Pisica – organizator de competitii sportive, ambii membrii PSD), doi politruci de doi lei, adunati de pe la tineretul PSD, sunt niste sclavi ai domnului Simionescu si domnul Rotaru, care fac totul in asa fel incat acest club sa se duca dracului, pentru a strica imaginea domnului Chiriac, care oricum nu va castiga alegerile din partid. Eu i-as ruga frumos pe domnii Rotaru si Simionescu sa isi vada fiecare de amantele lui si de treburile lui, si va rog sa ma citati inclusiv cu amantele. Domnul Rotaru este amantul doamnei Meluta Dragut de la Piata si domnul Simionescu are mai multe, nu e cazul sa le numerotez eu aici. Camelia Gusatu e una dintre ele. Ii rog sa ma dea in judecata. Ca sa o lamurim! Interesul e ca echipa sa mearga cat mai prost, ca toate sa se sparga in capul lui Chiriac. Domnul Chiriac se face singur, nu e nevoie sa distrugi clubul. Chiriac nu stie pe ce lume e”, a spus Iordache.

Meluta Dragut este director al Administratiei Pietelor si Targurilor, iar Camelia Gusatu ocupa functia de director al Directiei Cultura, Invatamant si Sport din cadrul Primariei Municipiului.

Comentarii