stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Dosarul „Spitalul Judetean” se afla pe masa procurorilor DNA – OFICIAL

Contracte dirijate prin diverse tertipuri catre clienti cu legaturi stranse in politica si administratie, investitii haotice, dispret fata de banul public si fata de tot ce nu era parte a mecanismului corupt care niciodata nu a pus pe primul loc pacientul. Niciunul dintre proiectele demarate pe vremea lui Gheorghe Bunea Stancu nu este functional. Vorbim de sume uriase, aproape 6 milioane de euro, si de obiective carora nu le va fi taiata panglica prea curand, desi se incearca o redresare a situatiei de catre noua conducere a Consiliului Judetean.

Dosarul „Spitalul Judetean”, la DNA Galati

Procurorii anticoruptie au confirmat pentru DEBRAILA o informatie care circula de ceva vreme „pe surse”: „Pe rolul DNA – Serviciul Teritorial Galati se afla in lucru un dosar care vizeaza investitiile de la Spitalul Judetean.”

DNA Galati efectueaza acte de urmarire penala doar cu privire la posibilele fapte savarsite prin incalcarea legii, „in rem”, urmand ca dupa strangerea probelor sa poata fi formulate acuzatii nominale, mai arata pentru DEBRAILA procurorii DNA.

Pe langa informatia care de acum este certa, surse juridice vorbesc despre denunturi spectaculoase si audieri iminente.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii