stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | VIDEO: TEROARE intr-un bloc din Braila | ”Zicea ca ne taie cu sabia! A facut praf tot in casa si apoi a iesit pe scara”

Un brailean cunoscut oamenilor legii inca de la sfarsitul anilor ’90 a semanat teroare in blocul unde locuieste. Inarmat cu o maceta, Fanel Ciocoban, zis ”Jilava”, a spart geamurile din casa scarii, amenintandu-i pe cei care i-au iesit in cale ca ii va taia.

Alertati, politistii au intervenit,  reusind sa-l puna la pamant si sa-l incatuseze pe barbatul de 42 de ani, care, in cele din urma, a ajuns la Psihiatrie.

IMAGINI in exclusivitate: ”Zicea ca ne taie cu sabia!” – vecin

Scenele de o violenta iesita din comun s-au petrecut in blocul A57 de pe strada Ghioceilor. Vineri seara, cu putin timp inainte de miezul noptii, Ciocoban si-a iesit din minti, a facut ravagii in propria locuinta, iar apoi a iesit in scara blocului, unde cu o maceta a spart mai multe geamuri.

”Zicea ca ne taie cu sabia! A facut praf tot in casa si apoi a iesit pe scara. Urla si lovea tot ce prindea. Cand i-am strigat de sus, de la etaj, sa se linisteasca, mai rau a facut. Dadea cu sabia in ce prindea si urla ca ne taie, ca ne omoara. Cativa oameni care doreau sa iasa din bloc s-au razgandit cand au vazut ce nebunie era jos”, ne-a povestit un barbat care locuieste in bloc cu ”Jilava”.

Vecinii au sunat la 112 si au cerut ajutorul politistilor, speriati de faptul ca individul devenea din ce in ce mai violent.

Echipajul ajuns la fata locului l-a imobilizat si incatusat pe ”Jilava” chiar in apartamentul sau, unde fugise atunci cand oamenii legii au intrat in bloc.

Dupa ce a fost audiat la sediul Politiei, braileanul, care s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, port sau folosire fara drept de obiecte periculoase si amenintare, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie ”Sf. Panetelimon”.

Fanel Cocioban este recidivist, primele condamnari primindu-le in vremea cand era minor, in special pentru furt. Dupa ce a facut cunostinta cu inchisoarea, barbatul a devenit scandalagiu de profesie, spargand, de-a lungul timpului, geamurile mai multor firme din municipiu.

Totodata, individul are in palmares si condamnari pentru ultaj contra bunelor moravuri si ultraj la politist.

Comentarii