stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Un brăilean și-a VIOLAT ȘI BĂTUT propria fiică minoră. Individul a fost ARESTAT | Fata de 15 ani era bătută încă din 2013, iar actele sexuale orale au început la sfârșitul anului trecut – surse

Caz șocant în municipiul Brăila: Pe 9 septembrie, un bărbat a fost arestat preventiv, fiind acuzat de rele tratamente aplicate minorului, violenţă în familie și viol. Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, individul și-ar fi bătut și batjocorit propria fiica.

Surse din cadrul unității de parchet care instrumentează dosarul ne-au precizat faptul că actele sexuale s-ar fi consumat timp de aproximativ un an de zile, în perioada noiembrie 2021-august 2022.

Mai mult decât atât, copila, care acum are 15 ani, ar fi fost victima bătăilor primite din partea tatălui încă din anul 2013.

Chiar minora a fost cea care i-a alertat pe oamenii legii cu privire la chinul prin care trece, cerând ajutor, au mai arătat sursele judiciare.

Astfel, la mijlocul lunii trecute, fata a sesizat Poliția, prezentându-se la sediul instituției.

Cu o zi înainte de a sesiza Poliția, minora, după o ceartă cu tatăl, i-a povestit unei cunoștințe despre un episod în care a fost pipăită, moment în care bărbatul, vizibil speriat, a fugit de acasă.

Oamenii legii au reușit să dea de urma individului pe 8 septembrie, în urma unei percheziții la sediul unei firme din municipiu.

Bărbatul este integrat bine în societate, având un loc de muncă.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila l-a prezentat instanței pe brăilean pentru arestare preventivă, propunere admisă de judecătorul de drepturi și libertăți.

NOTĂ: Doar pentru a proteja victima minoră, am luat decizia de a nu publica numele individului.

Comentarii