stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Un afacerist controversat RETINUT in dosarul lui Dasaev – atacul de la “The Music Pub”

ALIN CRISTEA

Afaceristul vrancean Vasile Tataru (foto), fost presedinte al echipei de fotbal “Unirea” din Focsani, a fost retinut pentru 24 de ore, miercuri, in dosarul atacului sangeros de la “The Music Pub”, in urma caruia doi baschetbalisti americani de la “Cuza Sport” au fost injunghiati, potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Tataru, pe langa faptul ca a derulat de-a lungul timpului diverse afaceri, este descris de presa vranceana ca facand parte din lumea interlopa. In urma cu patru ani, barbatul s-a ales cu dosar penal pentru contrabanda cu tigari si ultraj.

Surse judiciare au declarat pentru DEBRAILA.ro ca Tataru este un apropiat al lui Daniel Gabriel Husein, zis “Dasaev”, interlopul brailean acuzat ca i-a injunghiat pe cei doi sportivi in noaptea de 15 spre 16 septembrie.

Vranceanul este acuzat de favorizarea infractorului. Se pare ca ar fi incercat sa influenteze martori din dosar.

In 2006, controversatul afacerist din Vrancea si alti doi barbati a fost atacati cu bate, cutite si sabii in Focsani de un grup format din mai multi braileni din gruparea “Lacu-Dulce”.

“Dasaev”, in varsta de 41 de ani, se afla in arest preventiv, acuzat de tentativa la omor, port fara drept de obiecte periculoase si tulburarea linistii si ordinii publice.

Foto: adevarul.ro

Comentarii