stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Tanara braileanca UCISA in Franta de fostul iubit, un galatean | Laura Mocanu a fost gasita strangulata | Cu ce se ocupa femeia

O romanca de 30 de ani, stabilita de ani buni in Franta, a fost gasita fara suflare, sambata trecuta, in imobilul in care locuia, intr-o comuna aflata la doar 40 km de Paris. Presa franceza mentioneaza doar ca femeia este originara „dintr-un mic sat din Romania”. Ucigasul Laurei Mocanu este chiar fostul iubit, tot un roman.

Informatiile obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro arata ca tanara omorata cu bestialitate este originara din localitatea Faurei-Sat, comuna Surdila-Greci, unde locuiesc parintii sai.

Totodata, barbatul care i-a pus capat zilelor stranguland-o, pentru ca apoi sa se predea jandarmilor si sa le povesteasca oribila fapta pe care a savarsit-o, este un galatean de etnie roma, nascut in 1991.

Se pare ca cei doi au pus punct relatiei de putin timp, insa Laura acceptase sa imparta in continuare acelasi acoperis cu barbatul, pana la momentul in care cel din urma isi va gasi o locuinta. Din pacate, bunatatea brailencei a costat-o viata.

Chiar sambata, ziua in care fostul iubit s-a autodenuntat, tanara urma sa plece in vacanta, in Cuba.

In urma cu patru ani, Laura Mocanu a fondat, impreuna cu o prietena frantuzoaica, o asociatie menita sa ii sprijine pe imigrantii, inclusiv romani, care traiesc in conditii precare, in special in Paris si Lille.

Braileanca avea trei mastere, unul obtinut chiar in Franta, in 2018, la Scoala de Studii Avansate in Stiinte Sociale (Universitatea PSL – Paris).

Comentarii