stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Seful invatamantului brailean, REACTIE dupa dosarul penal pentru lovire: Nu l-a lovit pe ospatar, doar a facut scandal pentru ca nota de plata i-a fost adusa de catre bucatareasa, sotia ospatarului

UPDATE | Reactia sefului Inspectoratului Scolar Judetean. Gheorghita sustine ca nu l-a lovit pe barbatul care lucreaza ca ospatar, devenind doar recalcitrant din cauza faptului ca nota de plata i-a fost adusa de catre bucatareasa, sotia celui care sustine ca a fost batut de inspectorul scolar general.

….

Incidentul violent a avut loc in noaptea de 8 spre 9 septembrie, in jurul orei 01:00. Atunci, profesorul Gheorghita Dan, inspector scolar general interimar, se afla pe terasa Swing de pe Faleza, proprietatea cumnatului sau.

Din motive necunoscute, o angajata a terasei, o braileanca de 42 de ani, a sunat la 112, anuntand ca un barbat, respectiv seful ISJ, a provocat un scandal si refuza sa paraseasca localul.

Ajunsi la fata locului, politistii de la Ordine Publica au constatat ca Gheorghita Dan, in varsta de 37 de ani, l-a lovit in zona fetei pe un barbat de 50 de ani, care se pare ca este sotul angajatei care a cerut ajutorul Politiei.

In cauza a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente.

Pe data de 5 septembrie, inspectorului scolar general adjunct Gheorghita Dan i-au fost delegate, pentru 60 de zile, atributiile de inspector scolar general.

Comentarii