stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | SCENE SOCANTE: Braileanca atacata de fostul iubit cu un CUTIT si o FOARFECA! | A luptat pentru viata: femeia a reusit sa rupa lama cutitului!

Scene desprinse din filmele de groaza: in incercarea de a-si salva viata, o femeie din Mircea Voda a trecut prin clipe greu de imaginat! Atacata de fostul iubit, braileanca a ajuns, in seara zilei de 17 mai, pe masa de operatie, in timp ce barbatul a fost arestat preventiv.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, femeia de 55 de ani s-a luptat cu toate puterile pentru a scapa cu viata de sub ploaia de cutite. Aceasta a avut o relatie de concubinaj cu barbatul originar din Dolj, care insa s-a incheiat la inceputul acestui an. Individul s-a mutat ulterior, fara forme legale, in Brasov.

In seara zilei de 17 mai, in jurul orei 18:00, Mihail Joita, in varsta de 58 de ani, a ajuns la Mircea Voda, unde a dat buzna in casa fostei iubite, inarmat cu un cutit. Fara sa scoata nici macar o vorba, barbatul a dezlantuit iadul, napustindu-se asupra femeii, careia i-a provocat mai multe rani in zona abdominala. 

La randul sau, victima a incercat din rasputeri sa i se opuna si sa scape cu viata, dovada fiind faptul ca a reusit sa rupa lama cutitului. Desi ranita, braileanca a reusit sa fuga in curtea unor vecini, crezand ca individul o va lasa in pace, insa nu a fost asa!

Barbatul a gasit in casa femeii o foarfeca si nu a avut nici cea mai mica retinere in a intra in ograda vecinilor si a-si continua planul sangeros. A atacat-o din nou, intepand-o de mai multe ori cu obiectul ascutit in abdomen.

Doar interventia vecinilor l-a oprit pe barbatul care, de parca nimic nu s-a intamplat, a luat-o la fuga, lasand-o pe femeie sa agonizeze intr-o balta de sange.

Vecinii au anuntat imediat Politia si Ambulanta. Victima a ajuns la spital, in stare grava, intrand imediat in sala de operatie.

Oamenii legii au reusit sa-l prinda pe barbat, iar apoi, pe 21 mai, procurorii au cerut arestarea preventiva a lui Mihail Joita pentru tentativa de omor. Cererea a fost admisa de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Braila. 

Comentarii