stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | S-a amanat judecarea contestatiei in cazul lui Belgian si Ticu: instanta nu a primit nici macar o inregistrare video de la rafuiala!

Belgian Corbu si Marian Olaru – zis „Ticu”, doi dintre participantii la rafuiala de la benzinaria OMV – Soseaua de Centura, raman inca in spatele gratiilor.

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Braila a amanat, marti, solutionarea contestatiei la decizia Judecatoriei Braila de arestare preventiva. Termenul a fost stabilit pentru 2 septembrie.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii nu au depus la instanta nici macar o singura inregistrare video a conflictului violent din statia peco.

Pentru acest motiv, Tribunalul a decis sa stabileasca alt termen de judecata, respectiv 2 septembrie – cand se va stabili definitiv daca Belgian si Ticu raman sau nu in spatele gratiilor pentru 30 de zile.

Pe 27 august, in jurul orei 12:00, doua grupari s-au incaierat in statia peco de la intersectia Soseaua Buzaului-Soseaua de Centura. Marian Olaru si Ciprian Corbu, fratele lui Belgian, s-au taiat reciproc, ajungand la spital.

Politistii au retinut cinci persoane pentru 24 de ore, insa, dupa expirarea ordonantelor, procurorul i-a prezentat Judecatoriei Braila cu propunere de arestare preventiva doar pe Marian Olaru si Belgian Corbu. Judecatoria a admis propunerea, insa cei doi au formulat contestatie.

Exclusiv | DETALIILE din dosarul rafuielii de la OMV | Ce spun anchetatorii si cum a motivat judecatorul arestarea lui Corbu si Olaru | „Cele doua grupari s-au lovit reciproc cu arme albe, scaune si pietre”

Comentarii