stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Psihopatul care a batut 5 femei pe Calarasi ARE PERMIS AUTO / Emil Mortu sufera de schizofrenie

Saptamana trecuta, Emil Mortu, braileanul de 36 de ani care, la inceputul lunii februarie, a batut cinci femei in zona Pietei Concordia, dar si la Hexagoane, a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie si pentru Masuri de Siguranta Sapoca, conform unor surse judiciare.

Potrivit surselor citate, barbatul, internat de mai bine de 20 de ori la „Psihiatrie”, in trecut, si diagnosticat cu schisofrenie paranoida inainte de atacurile de o violenta extrema, este posesor al permisului auto, documentul aflandu-se in prezent la mama sa. Emil Mortu a fost externat, pe semnatura tatalui, in noiembrie 2015, dupa ce ajunsese din nou pe mana medicilor de la Spitalul de Psihiatrie „Sf. Pentelimon”.

Inspectoratul de Politie Judetean a refuzat sa confirme sau sa infirme informatia obtinute de DEBRAILA.RO.

„Exista o ancheta penala in desfasurare legata de Emil M., coordonata de un procuror, si nu putem comunica astfel de informatii”, ne-a declarat agent sef adj. Camelia Bucur din cadrul Biroului de Presa al IPJ.

Vom reveni cu detalii!

Pe data de 2 februarie, la primele ore ale diminetii, Mortu a atacat cinci femei, in plina strada, lovindu-le cu pumnii in zona fetei.

Psihopatul a fost prins de politisti dupa cateva zeci de minute, in zona Palatului Agriculturii, aproape si de locurile unde si-a varsat nebunia, dar si de locuinta sa.

Comentarii