stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Preda, secundul HC Dunarea: „Cu 500 de lei nu cred ca pot manca 21 de persoane in Bucuresti. Am comandat pizza”

Antrenorul secund al HC Dunarea, Cristian Cezar Preda, a declarat pentru DEBRAILA ca a plecat de la Braila spre capitala, unde s-a disputat meciul cu CSM Bucuresti, cu 500 de lei, bani pentru masa jucatoarelor, staff-ului si soferului microbuzului.

„Cu 500 de lei nu cred ca pot manca 21 de persoane in Bucuresti”, a spus Preda.

Totusi, secundul HC Dunarea sustine ca si graba de a se intoarce cat mai repede la Braila, tinand cont ca in Bucuresti ningea si era polei, a dus la o astfel de situatie.

„S-a comandat pizza la sala. Daca am fi mers la restaurant, nu stiu daca reuseam sa mancam sau, dar afara ningea, era polei… Trebuia sa plecam cat mai repede. Nu aveam cum sa comandam friptura, sa mancam in autobuz. Nu aveam alta solutie. Daca cei din conducere aveau alta solutie, trebuiau sa vina ei…”, a adaugat Cristian Preda.

Declaratia antrenorului secund vine in contextul in care Gazeta Sporturilor a publicat un articol in care handbalistele se plang ca, in timpul deplasarii la Bucuresti, nu au avut bani pentru a manca la restaurant, comandandu-si astfel pizza.

Comentarii