stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Politia Braila va avea un SEF NOU: comisarul-sef Marius Budu | Surse: Condruz pleaca de la conducerea IPJ incepand cu 1 ianuarie

Comisarul-sef Dorin Condruz va pleca de la conducerea Inspectoratului de Politie Judetean – potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, urmand ca la comanda institutiei sa vina comisarul-sef Marius Budu (foto).

Conducerea Ministerului Afacerilor Interne a decis ca schimbarea sa intre in vigoare incepand cu 1 ianuarie 2022, moment in care Budu va prelua fraiele institutiei ca sef imputernicit. 

Dorin Condruz, in calitate de imputernicit inspector sef, a condus Politia in ultimii doi ani, perioada in care institutia s-a aflat in centrul mai multor controverse publice, legate inclusiv de cresterea numarului de cazuri de incidente stradale violente care au facut inconjurul presei centrale.

La acest moment, comisarul-sef Marius Budu este imputernicit adjunct al sefului IPJ, functie detinuta din mai 2021. Anterior, incepand cu noiembrie 2016, Budu, care era sef al Politie Ianca, a fost imputernicit sef al Politiei Municipiului Braila, functie pe care, ulterior – in aprilie 2017, a castigat-o prin concurs, cu nota 9,60.

Comentarii