stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Ministrul „Playboy”, trimis de Ponta sa candideze la Braila: Laufer, locul 1 pe lista ProRomania pentru Camera Deputatilor!

Ilan Laufer, politicianul supranumit de presa „ministrul <<Playboy>>”, va candida la Braila, ocupand locul 1 pe lista filialei ProRomania pentru Camera Deputatilor, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Desi este nascut in Bucuresti si nu are nici cea mai mica legatura cu orasul de la malul Dunarii, controversatul politician va cere votul brailenilor pentru a ajunge in Parlament.

In varsta de 37 de ani, Laufer a fost ministru pentru Mediul de Afaceri in Guvernul PSD (iunie 2017- ianuarie 2018). Ulterior, la sfarsitul anului 2018, Ilan Laufer a fost propunerea social-democratilor pentru functia de ministru al Dezvoltarii, insa presedintele Klaus Iohannis a respins nominalizarea, politicianul fiind numit, in cele din urma, consilier onorific al premierului Viorica Dancila.

In septembrie 2019, Laufer demisioneaza de la Palatul Victoria, iar doua luni mai tarziu renunta si la calitatea de membru PSD.

Pe 1 decembrie 2019, Ilan Laufer anunta infiintarea unei noi miscari politice, denumita Platforma Social Liberala.

Fostul ministru a candidat la alegerile locale. A vrut sa ajunga primarul general al Bucurestiului, insa a obtinut doar 0,2% dintre sufragii.

Comentarii