stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Judecator: AREST PREVENTIV pentru braileanul care a batjocorit un adolescent

Barbatul care, in seara Ajunului Craciunului, l-a batut si l-a batjocorit pe un adolescent – acuzandu-l ca a intretinut relatii sexuale cu sotia sa, ramane in spatele gratiilor.

Judecatoria Braila a admis, marti, propunerea procurorilor de arestare preventiva a braileanului de 36 de ani (foto).

Initial, individul a fost retinut pentru 24 de ore.

….

Filmuletul socant pe care DEBReschis dosar penal doar pentru lovire si alte violente – asa cum a sesizat victima, cercetarile au fost extinse in urma aparitiei imaginilor, iar barbatul de 36 de ani (foto) a fost saltat de mascati, dus la audieri si, in cele din urma, retinut. Individul urmeaza sa fie prezentant instantei cu propunere de arestare preventiva.

BATJOCORIT LA MARGINEA ORASULUI

Scenele oribile s-au petrecut in urma cu aproximativ doua saptamani, mai exact in seara Ajunului Craciunului, pe un camp de la marginea orasului, in zona statiei de epurare de pe digul Braila-Galati.

In filmuletul publicat de DEBRAILA.ro se observa cum un adolescent este lovit de mai multe ori in zona capului si batjocorit de un barbat care vorbeste despre o presupusa relatie pe care victima ar fi avut-o cu sotia sa. 

Baiatul de 17 ani a anuntat Politia prin apel la 112, insa nu a sesizat si umilinta prin care a trecut, ci doar faptul ca a fost batut, oamenii legii deschizand dosar penal pentru lovire sau alte violente. Mai mult decat atat, adolescentul, care ar fi fost lasat dezbracat pe marginea soselei, nu a solicitat ingrijiri medicale.

Se pare ca agresorul si-ar fi trimis intentionat sotia la intalnire cu baiatul din imagini, cu scopul de a ii surprinde impreuna.

Dupa ce l-a batut, barbatul de 36 de ani a urinat pe fata victimei, care implora iertare.

Comentarii