stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | IL CUNOASTETI? | Un brailean se afla in coma, intr-un spital din Roma, dupa ce a fost lovit de o masina | Prietenii lui fac un apel disperat: „N-am reusit sa dam de familie”

Plecat sa-si castige painea departe de casa, Constantin Visan se zbate intre viata si moarte pe patul unui spital din capitala Italiei. Barbatul de aproximativ 50-60 de ani, care muncea ziua ca zidar, iar noaptea ca ingrijitor pe un stadion, a fost lovit de o masina, miercuri dimineata, in jurul orei 07:00, pe o strada din Roma. Prietenii lui ne-au cerut ajutorul.

„N-am reusit sa luam legatura cu familia lui, sa dam de familie. Cei de la spital nu vor sa dea date decat familiei. Nici nu stim ce sa facem, credeti-ne! Sa faceti dumneavoastra publica poza si sa reusim sa se afle… E un om asa bun, cu un suflet asa mare”, ne-a scris unul dintre conationalii care il cunosc pe Constantin de ani buni.

Mama braileanului este din comuna Ciresu, iar el locuia in cartierul Radu-Negru. Este casatorit si are o fiica, care, de asemenea, a muncit in peninsula.

Constantin Visan traversa pe trecerea de pietoni, impreuna cu un coleg de munca, tot un roman, insa din comuna vranceana Suraia, in momentul in care au fost loviti in plin de un Reanult Modus. Ambii au ajuns la spital.

Visan se afla in grija medicilor de la Policlinica Tor Vergata, unul dintre cele mai moderne spitale universitare din Italia.

Comentarii