stiri Braila – debraila.ro

FOTO | Urmarire in trafic cu 13 focuri de arma, in judetul Braila | Soferul suspect a intrat in masina de politie, iar apoi s-a rasturnat

In noaptea de sambata spre duminica, in jurul orei 01:30, o autoutilitara inmatriculata in Marea Britanie, care era urmarita de politisti din judetul Ialomita, a ajuns pe raza comunei brailene Viziru, pe drumul european 584, unde cursa inceputa in localitatea ialomiteana Traian s-a sfarsit. Cu 50 km in urma, in Traian, soferul nu a oprit la semnalul regulamentar al politistilor.

La iesirea din Viziru spre municipiul Braila, o masina de politie a IPJ Braila, care avea semnalele luminoase si acustice in functiune, a intrat in depasirea dubei, moment in care suspectul aflat la volan a virat brusc stanga, a lovit autospeciala, insa apoi s-a rasturnat in fara partii carosabile. Politistii braileni au fost solicitati sa intervina in sprijinul colegilor din Ialomita.

Doi barbati aflati in autoutilitara au incercat sa fuga, insa au fost prinsi de oamenii legii, in timp ce conducatorul auto, in varsta de 46 de ani, a ramas incarcerat, fiind, in cele din urma, transportat la spital. Soferul nu ar fi detinut permis de conducere.

Toti cei trei barbati sunt din judetul Buzau.

Se pare ca in timpul urmaririi, politistii ialomiteni, doi agenti din promotiile 2016 si 2018, au tras nu mai putin de 13 focuri de arma, atat in plan vertical, cat si catre rotile autoutilitarei.

Niciun politist nu a fost ranit.

Cercetarile sunt continuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Insuratei sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj, distrugere si vatamare corporala din culpa.

Comentarii