stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Femeie TÂLHĂRITĂ în Hipodrom: amenințată cu un cuțit și lăsată fără poșetă și telefon | Agresorul, un recidivist, a fost ARESTAT PREVENTIV. Complicele, AREST LA DOMICILIU

O femeie a fost tâlhărită în plină stradă, în seara de miercuri, în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în cartierul Hipodrom. Un individ a amenințat-o cu un cuțit și i-a furat geanta și telefonul.

Brăileanca se afla pe strada Pietății în momentul în care un tânăr a scos un cuțit și s-a năpustit asupra genții și telefonului mobil, pe care le-a sustras. În tot acest timp, un complice stătea de „șase”.

Polițiștii au reușit să dea de urma celor doi indivizi și i-a reținut pentru 24 de ore. Potrivit unor surse, cel care a tâlhărit-o pe femeie, un brăilean de 27 de ani, are antecedente penale, tot pentru tâlhărie.

Cei doi tineri au ajuns în fața instanței, iar Judecătoria Brăila a dispus arestarea preventivă a lui Răzvan Valentin Pîrloagă, cel care a săvârșit fapta de tâlhărie calificată, iar în cazul complicelui, Ciprian Ciupagea, în vârstă de 31 de ani, arestul la domiciliu.

Comentarii