stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv – debraila.ro | Conducerea Spitalului de Psihiatrie, decapitata: Managerul Craciun si directorul de ingrijiri Apostol, inlocuiti cu Delia Rasnoveanu si Gabriel Muth

Managerului Florentin Craciun, aflat la conducerea Spitalului de Psihiatrie din 2007, i-a expirat cel de-al treilea mandat pe data de 4 decembrie, primarul Marian Dragomir refuzand prelungirea mandatului cu trei luni, asa cum a propus, se pare ilegal, Consiliul de Administratie al unitatii spitalicesti, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.RO. Schimbarile legislative din domeniu impun ca managerul unui spital sa aiba studii superioare juridice, economice sau medicale, iar Craciun este inginer.

Directorului medical Delia Rasnoveanu i-a fost prelungit mandatul si, totodata, a preluat conducerea interimara a Spitalului de Psihiatrie, pana la organizarea concursului pentru fotoliul de manager.

Si directorul de ingrijiri medicale Apostol Cornelia, sotia sefului Serviciului de Utilitate Publica si Gospodarire Locala, a plecat din functie. Motivul pentru care nu i-a fost prelungit mandatul este identic cu cel din cazul managerului Craciun: Apostol are doar studii postliceale.

Noul director de ingrijiri de la ”Psihiatrie” este Gabriel Muth, asistent-sef la sectia Psihitarie I si lider de sindicat.

In afara de Delia Rasnoveanu, actualul manager interimar, s-a mai ales cu prelungirea mandatului si Camelia Dobrescu, directorul economic al spitalului.

Comentarii