stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Cu jointul la volan, un brailean a facut „show” pe sosea: a lovit parapetul unui pod, iar apoi a ajuns in sant | Politistii l-au gasit cu o tigara de foite in mana si … cu permisul suspendat

Pericol public pe drumul national 2B! Un tanar care de abia se tinea pe picioare s-a urcat la volan, a lovit parapetul unui pod si, in cele din urma, s-a oprit intr-un sant de pe marginea soselei.

Totul s-a intamplat intre Ianca si Oprisenesti, in seara zilei de 10 octombrie, in jurul orei 23:15.

Braileanul, in varsta de 28 de ani, a lovit parapetul podului dintre Ianca si Oprisenesti, iar apoi a condus haotic pana cand a ajuns in sant.

Soferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

In urma verificarilor efectuate in bazele de date, politistii au constatat ca tanarul are suspendat dreptul de a conduce vehicule.

Mai mult decat atat, intrucat, la momentul depistarii, tanarul avea in mana o tigara confectionata din foite, vorbea incoerent si nu-si putea tine echilibrul, iar la controlul corporal si al autoturismului politistii au identificat, pe langa foite, si praf de culoare alba intr-o bucatica de hartie, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Pe numele braileanului a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere a unui vehicul, avand permisul de conducere suspendat, precum si conducere a unui vehicul sub influenta unor substante psihoactive.

Comentarii