stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Corbu a vrut sa se SINUCIDA in spatele gratiilor | Interlopul s-a ranit cu o lingurita

Stanel Lacatus, zis “Corbu”, liderul gruparii interlope din Lacu-Dulce, a amenintat, vineri, ca se va sinucide, provocandu-si, cu ajutorul unei lingurite, rani superficiale in zona incheieturilor ambelor maini, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Corbu s-a automutilat in timp ce se afla in camera de plimbare din cadrul Centrului de Retinere si Arestare Preventiva a IPJ Braila.

Barbatului i-au fost acordate ingrijiri medicale la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean, existand posibilitatea de a fi transferat la un penitenciar-spital.

Corbu se afla in spatele gratiilor, dupa ce, in urma cu o saptamana, s-a predat. Pe numele sau era emis un mandat de arestare preventiva in lipsa intr-un dosar de trafic de cocaina.

Stanel Lacatus este acuzat de savarsirea a patru infractiuni: constituirea unui grup infractional organizat, finantarea activitatii de trafic de droguri de mare risc – in forma continuata, punerea la dispozitie a unui spatiu in vederea consumului ilicit de dorguri de mare risc si efectuarea, fara drept, de operatiuni cu produse stiind ca sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive – in forma continuata.

Dosarul este instrumentat de DIICOT – Biroul Teritorial Braila.

Comentarii