stiri Braila – debraila.ro

EXCLUSIV Consiliul Judetean Braila a ramas fara director economic: Maria Vlad a plecat la Curtea de Conturi Calarasi. Vrabie „a zburat” de la Patrimoniu

Directorul economic al Consiliului Judetean, Maria Vlad, instalat in urma cu doar un an, dupa demisia Alinei Rusu, trimisa in judecata intr-unul din dosarele fostului baron Gheorghe Bunea Stancu, a castigat concursul pentru ocuparea functiei de auditor public extern la Curtea de Conturi Calarasi. Postul va fi ocupat de un director interimar, pana va fi organizat concurs.

Vlad a ajuns in atentia publicului dupa ce presedintele Consiliului Judetean, social-democratul Francisk Iulian Chiriac, a acuzat-o ca nu isi asuma functia, evitand sa faca parte din anumite comisii de licitatii, tocmai pentru a bloca procedurile. De cealalta parte, fosta sefa din CJ a spus ca a deranjat doar pentru ca asigura legalitatea documentelor, refuzand sa semneze „lucrurile care nu sunt corecte”.

La Directia Administrare Patrimoniu, condusa interimar de Marian Vrabie, cel pe care liberalul Ovidiu Nechita l-a acuzat ca venea la serviciu sub influenta bauturilor alcoolice, noul director este Draguta Dan, cea care, inainte de alegerile locale, l-a inlocuit pe Mihai Ruse la sefia Camerei Agricole. Postul a fost obtinut prin concurs, la care Vrabie nu s-a inscris.

Comentarii