stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | CONFLICT cu arme albe la Cabana Stejarilor: printre cei implicati, Ghita Buricea! | Dosar penal pentru mai multe infractiuni, inclusiv distrugere

Un nou conflict violent, care are in prim-plan personaje din lumea interlopa, a avut loc in Braila. Totul s-a intamplat in seara zilei de duminica, in jurul orei 22:00, in zona restaurantului „Cabana Stejarilor”, unde se desfasura un eveniment festiv.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, un scandal intre doua grupuri de persoane a degenerat intr-o bataie in care s-au folosit arme albe.

Cinci persoane, cu varste cuprinse intre 32 si 50 de ani, au fost identificate de politisti. Niciuna dintre acestea nu a dorit sa primeasca ingrijiri medicale.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca una dintre persoanele implicate in conflictul violent este Ghita Buricea, cunoscut, cu ani in urma, drept liderul gruparii interlope din cartierul Radu-Negru.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru savarsirea mai multor infractiuni: tulburarea ordinii si linistii publice, port si folosire fara drept de obiecte periculoase, distrugere si lovire sau alte violente.

Comentarii