stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Campion national la juniori DESFIGURAT intr-un parculet din Hipodrom | Mama copilului de 12 ani: „Poate nu l-am educat eu pentru orasul asta!” | Agresorul are 29 de ani | Politia n-ar fi ridicat inca imaginile de pe camerele de supraveghere

La sfarsitul saptamanii trecute, mai exact pe 7 ianuarie, in jurul orei 16:00, Mario, in varsta de 12 ani, a fost snopit in bataie de un individ cu 17 ani mai mare. Scena violenta s-a petrecut in parculetul de la langa fosta discoteca Millenium din cartierul Hipodrom. Victima este atlet al Clubului Sportiv Municipal. 

Copilul, care este dublu campion national la probele de 80 m plat, respectiv 200 m garduri, se afla in parculet alaturi de alti colegi de club, baieti si fete, in momentul in care agresorul a inceput sa ii loveasca din senin cu o minge.

Cand Mario, elev in clasa a VI-a, i-a cerut sa ii lase in pace, individul de 29 de ani s-a dezlantuit, fara sa ii mai pese de nimic. S-a napustit asupra minorului si a inceput sa-i care pumni in zona fetei, cu putere, desi pe mana se pare ca avea un inel.

„S-a dus direct spre el si l-a luat la palme si pumni. E un copil si nu poti sa faci asa ceva! Eu l-am invatat sa evite orice conflict, sa aiba bun-simt, dar poate nu l-am educat eu pentru orasul asta! Una dintre fetitele care erau in parc a inceput sa tipe. A mai trecut un domn, care, la fel, a tipat si a spus ca va chema Politia. Are factura de piramida nazala, o taietura langa nas, unde a fost cusut. Avea inel pe mana si l-a taiat la nas. Are toata fata umflata”, ne-a declarat mama micului sportiv.

Norocul campionului la atletism a fost faptul ca un trecator a strigat catre tanarul care nu oprea ploaia de pumni si a alertat Politia. Atunci, individul violent a luat-o la fuga. Mario a lesinat, fiind transportat cu ambulanta la Spitalul Judetean.

Parculetul din Hipodrom a fost reabilitat recent de Primarie, fiind dotat cu camere de supraveghere. Se pare ca la 5 zile dupa incident, Politia inca nu a solicitat imaginile de pe camere, insa ne-a transmis faptul ca a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente.

 

Comentarii