stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Braileanca TAIATA pe fata si maini in casa parintilor | Agresorul este iubitul tinerei, care n-ar fi de acord cu despartirea

O tanara de 23 de ani a ajuns la spital, cu multiple plagi taiate pe fata si maini, dupa ce a fost agresata de iubitul cu 12 ani mai mare. Cei doi au impreuna si un copil.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, incidentul violent s-a petrecut in municipiu, joi seara, in jurul orei 22:30, in casa parintilor femeii, pe fondul certurilor legate de despartirea dorita de victima.

La un moment dat, barbatul i-ar fi cerut iubitei sa se retraga impreuna pe balcon, pentru a-si continua discutiile departe de ochii parintilor, insa acolo situatia a degenerat. Individul de 35 de ani a scos un cutit si a taiat-o pe fata si pe ambele brate pe mama copilului sau.

Tanara a fost transportata la Unitatea de Primiri Urgente, ajungand initial la Terapie Intensiva, pentru ca apoi sa fie internata pe Sectia Chirurgie.

Politistii au deschis dosar penal pentru lovire sau alte violente. Totodata, oamenii legii au emis un ordin de protectie provizoriu, prin care barbatul este obligat sa pastreze o distanta de 200 de metri fata de femeie.

Comentarii