stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Brailean BATUT de un sofer pentru ca a traversat prin spatele masinii | Agresorul A FUGIT

Un brailean, in varsta de 60 de ani, care se ducea la serviciu, a ajuns la spital, dupa ce a fost batut in plina strada.

In timp ce traversa pe o trecere de pietoni, in zona blocului Turn de pe Calea Galati, luni dimineata, in jurul orei 08:00, barbatul a fost lovit cu pumnii in cap de catre un sofer.

Motivul: victima a ocolit o balta de pe trecere, trecand prin spatele autoturismului.

“Cand treceam pe langa masina, a deschis portiera si a inceput sa ma jigneasca. Oprise chiar in dreptul unei balti cu apa, pe trecere, iar eu nu am vrut sa trec prin apa. I-am zis sa inceteze cu jignirile si s-a dat jos. Mi-a tras gluga pe ochi si a inceput sa ma loveasca cu pumnii in cap. Mi-au sarit si ochelarii. Nu vedeam nimic si nu ma puteam apara”, ne-a povestit braileanul.

In cele din urma, dupa ce un alt conducator auto a oprit si a strigat, agresorul a oprit ploaia de pumni, s-a urcat la volan si a demarat in tromba, de parca nimic nu s-ar fi intamplat.

Barbatul batut a ajuns la spital, fiind supus mai multor investigatii medicale.

Victima a reusit sa retina numarul se inmatriculare al masinii conduse de agresor, alertand, totodata, Politia.

Oamenii legii vor deschide dosar penal pentru lovire si alte violente abia dupa ce braileanul va depune plangere.

“Ma voi duce la Politie imediat cum termin la spital. Trebuie sa mai fac o ecografie. Sunt umflat intr-o parte a fetei. M-a lovit numai in cap”, a mai precizat sursa citata.

Politia a confirmat incidentul, aratand ca cercetarile vor fi continuate in baza plangerii depuse de persoana vatamata, conform prevederilor Codului Penal.

Comentarii