stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | BESTIA: un brailean trecut de 70 de ani a vrut sa violeze o fetita de doar 5 ani, care ii e ruda | Tatal copilei a surprins oribila scena, in propria casa

Pornirile animalice ale unui brailean de 74 de ani l-au trimis in spatele gratiilor. Batranul a vrut sa batjocoreasca o fetita de doar 5 ani, chiar in timp ce se afla in casa parintilor copilei, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

Oribila scena s-a petrecut, duminica dupa-amiaza, in localitatea Ulmu.

Septuagenarul se afla, duminica dupa-amiaza, in vizita la o ruda, tatal victimei. La un moment dat, cand a ramas singur cu fetita, barbatul aflat la varsta a treia a incercat sa o violeze.

Surse judicare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul ca actual sexual nu a fost consumat, in camera intrand chiar tatal copilei.

In cele din urma, in cursul zilei de luni, dupa ce a fost audiat, batranul a fost retinut pentru 24 de ore, iar apoi a fost prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Astfel, judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Faurei a admis, in seara zilei de marti, propunerea procurorului de caz, dispunand arestarea preventiva a individului acuzat de tentativa de viol.

Comentarii