stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | BĂTAIE ÎN TRAFIC pe o stradă din Brăila: șoferul vinovat de tamponare și un pasager au ajuns la spital | Conflictul s-a terminat cu intervenția mascaților

Două persoane au ajuns la spital, luni seara, după un conflict în trafic. Potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de DEBRAILA.ro, incidentul violent s-a petrecut la intersecția străzilor Tineretului și Ghioceilor.

Totul a pornit de la o tamponare. Se pare că un tânăr din comuna Viziru, în vârstă de 28 de ani, ar fi lovit, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din municipiu.

După impactul soldat doar cu pagube materiale, șoferul vinovat, dar și doi pasageri, cu vârste de 17 și 47 de ani, tot din comuna Viziru, s-ar fi dat jos din mașină și ar fi intrat în conflict verbal cu celălalt conducător auto.

De la înjurături s-a ajuns la pumni, iar șoferul vinovat și pasagerul de 28 de ani au fost răniți, fiind transportați la spital.

La fața locului au ajuns și mascații. Astfel, în urma controlului corporal asupra persoanelor implicate în conflict, a fost descoperit un spray iritant-lacrimogen asupra tânărului de 17 ani.

Persoanele au fost conduse la sediul Poliției, iar spray-ul ridicat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Comentarii