stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Bataie cu sabii si topoare intr-un bar din Vidin: „Era sange ca la macelarie!” | Doi barbati au ajuns la spital | Agresorii sunt si acum cautati de politisti

Conflict sangeros intr-un cafe-bar din cartierul Vidin. Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, sapte barbati ar fi fost implicati in incident.

O patrula de politie a observat, sambata dimineata, in jurul orei 04:00, trei barbati care loveau cu sabiile si topoarele in usa si geamurile localului de pe Calea Galati. La vederea oamenilor legii, acestia au fugit.

In cafe-bar se aflau insa alti patru indivizi, printre care si doi raniti. Persoanele care au suferit plagi taiate la brate, cu varste de 41 si, respectiv, 45 de ani, au fost transportate la spital, unde au si ramas internate.

„Era sange ca la macelarie si tot barul a fost distrus. S-au folosit topoare si sabii”, ne-au declarat surse judiciare.

Pana la acest moment, politistii nu au reusit sa ii gaseasca pe cei trei agresori, desi au fost identificati.

La solicitarea DEBRAILA.ro, Politia a comunicat faptul ca „sunt desfasurate activitati de localizare a celor trei braileni care au fugit”.

Dosarul penal deschis vizeaza savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente, distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Comentarii