stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Bărbatul MĂCELĂRIT pe Dorobanților fusese implicat, pe 2 aprilie, într-o RĂFUIALĂ în bezinăria din Plantelor și pe o stradă din Brăilița

Brăileanul care a fost tăiat cu macetele în intersecția B-dul Dorobanților-Strada Albinei, aflându-se acum, în stare critică, într-un spital din București, fusese implicat într-un conflict violent în seara de 2 aprilie. Era vizat de un dosar penal cu privire la acel moment.

Atunci, două grupări s-au confruntat în benzinăria Rompetrol din zona Plantelor, iar apoi totul a continuat pe strada Timiș din cartierul Brăilița. Polițiștii au găsit, în curtea unei case din zonă, după ce incidentul violent s-a sfârșit, mai multe cozi de topor, o macetă și un pistol tip airsoft supus autorizării.

Totodată, pe stradă se afla o mașină cu parbrizul spart, iar în interior mai multe obiecte contondente.

Oamenii legii au deschis, la acel moment, dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, lovirea sau alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

ATAC MAFIOT pe Dorobanților: bărbat MĂCELĂRIT cu macete de indivizi cu cagule | „Amputație mână bilateral în cazul lui. Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie bucăți!” – surse medicale (CLICK AICI)

Comentarii