stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | ATAC SANGEROS: un brailean a fost injunghiat, in propria casa, de doi indivizi! | Victima, in stare critica | „Si-au astupat fata cu tricourile si l-au atacat cand dormea!” – surse din ancheta

Atac sangeros in satul Spiru-Haret, comuna Bertestii de Jos, unde, in noaptea de 20 spre 21 iulie, un localnic a fost injunghiat in propria casa, chiar in timp ce dormea. Potrivit unor informatii obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, doi indivizi, tot din Spiru Haret, au fost deja retinuti, fiind prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva, care, cel mai probabil, va fi admisa.

Surse din ancheta au precizat pentru DEBRAILA.ro ca a fost vorba despre un atac premeditat: cei doi barbati retinuti, cu varste de 20 si, respectiv, 33 de ani, au vrut sa se razbune pe victima. In trecut, fiul celui injunghiat ar fi avut un conflict cu o ruda a agresorilor.

„Cei doi sunt verisori. Dupa ce au consumat alcool, indivizii si-au astupat fata cu tricourile, au intrat in casa victimei si au atacat-o cand dormea”, ne-au declarat sursele citate.

Victima a fost injunghiata in abdomen si spate, aflandu-se in stare critica. 

Cei doi tineri sunt acuzati de violare de domiciliu si tentativa la omor.

Comentarii