stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Afacere cu droguri intre frati | Doi braileni au fost RETINUTI pentru trafic de cocaina, cannabis si ecstasy

Doi frati au fost retinuti, la mijlocul saptamanii trecute, de procurorii antimafia, ajungand in cele din urma in arest la domiciliu. Alexandru si Mirel Tudorache sunt cercetati pentru trafic de droguri de mare risc.

Potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro, Alexandru Tudorache ar fi fost capul afacerii, in timp ce fratele sau doar a detinut si consumat ecstasy, fiind „victima colaterala”. Anchetatorii au reusit sa desluseasca limbajul codificat pe care indivizii il foloseau in timpul convorbirilor telefonice.

In perioada noiembrie 2018-ianuarie 2019, Alexandru ar fi procurat, oferit si vandut, in mod repetat, cannabis, cocaina si comprimate care contineau ecstasy, in cantitati reduse. De cealalta parte, Mirel ar fi luat de la fratele sau cateva pastile de exstasy, consumate cu un prieten, „pentru distractie”, la sfarsitul anului trecut.

Cei doi braileni si-au recunoscut faptele. 

Instanta a respins propunerea de arestare preventiva a fratilor Tudorache, luand in ambele cazuri masura preventiva a arestului la domiciliu.

Comentarii