stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | Adolescenta din Faurei, la un pas sa fie violata pe calea ferata | Agresorul a fost ARESTAT PREVENTIV

La sfarsitul saptamanii trecute, un barbat din Faurei, in varsta de 32 de ani, a fost arestat preventiv pentru tentativa de viol. In timp ce se afla sub control judiciar pentru talharie calificata, tanarul a incercat sa violeze o fata de 16 ani, prietena iubitei sale, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro.

In seara zilei de 18 august, in jurul orei 21:00, Giorgian Ivan, care are la activ numeroase condamnari, s-a napustit asupra minorei pe care o conducea spre casa, chiar in timp ce traversau liniile de cale ferata, in apropierea statie de triaj.

Profitand de vegetatia abundenta din zona, tanarul a agresat-o fizic pe fata, incercand sa o supuna unui raport sexual. In cele din urma, adolescenta a reusit sa scape din mainile barbatului.

Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro ca Giorigian Ivan, iubita acestuia si minora au participat, inainte de tentativa de viol, la o petrecere, individul aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Pentru ca se afla sub control judiciar, dupa ce, in urma cu jumatate de an, a dat buzna in casa unei batrane din Faurei, talharind-o, Parchetul de pe langa Judecatoria Faurei a cerut instantei inlocuirea masurii cu cea a arestului preventiv.

Judecatorul de drepturi si libertati l-a trimis pe tanar in spatele gratiilor.

Comentarii