stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | ACCIDENT pe DJ212: o masina s-a rasturnat de mai multe ori, fiind distrusa in totalitate! Soferul, RANIT GRAV, a fost transportat la Bucuresti

Un grav accident rutier s-a produs miercuri, la doar cateva minute dupa miezul noptii, pe drumul judetean 212, intre localitatea Tufesti si intersectia cu drumul judetean 212C. Un autoturism marca Dacia s-a rasturnat in afara partii carosabile, soferul fiind ranit grav.

La volanul masinii care circula dinspre Tufesti spre intersectia cu DJ 212C se afla un barbat din Tufesti, in varsta de 39 de ani. Se pare ca soferul nu a adaptat viteza intr-o curba usoara la stanga, a iesit in decor, unde a lovit cu partea laterala dreapta un copac, pentru ca apoi masina sa se rastoarne de mai multe ori pe camp, ramanand, in cele din urma, cu rotile in sus.

Autoturismul a fost distrus in totalitate, in timp ce soferul a scapat ca prin urechile acului cu viata, insa ranit grav. Cu multiple traumatisme, braileanul a fost transportat de la Unitatea de Primiri Urgente la o unitate spitaliceasca din Bucuresti.

Totodata, soferului, care potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro mirosea a alcool, i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Comentarii