stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | A fost RETINUT soferul care a lovit un taximetrist in statia de autobuz din Ciocarlia si apoi a fugit | Victima, in stare critica!

Georgian Negrei (foto), in varsta de 31 de ani, a fost retinut pentru 24 de ore, marti seara, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva. Tanarul din Gropeni este acuzat de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului.

In dimineata zilei de marti, in jurul orei 03:00, in timp ce circula pe Calea Calarasilor, dinspre Capatul lui 4 spre Bariera Calarasilor, la volanul unui Alfa Romeo, braileanul a parasit partea carosabila, a lovit un tanar de 28 de ani, aflat pe trotuar, in fata unui magazin, iar apoi s-a oprit in stalpii metalici ai statiei de autobuz din Ciocarlia.

In ciuda faptului ca victima, un taximetrist originar din Movila Miresii, zacea intr-o balta de sange, Negrei s-a facut nevazut.

Dupa aproximativ 9 ore de la producerea accidentului, barbatul s-a prezentat la Politie. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o imbibatie alcoolica de 0,04 mg/l, motiv pentru care a fost condus la spital in vederea recoltarii de probe biologice.

Oamenii legii au hotarat, dupa ore bune de audieri, sa il retina pe Georgian Negrei, judecatorul de drepturi si libertati urmand sa decida daca va admite sau nu propunerea de arestare preventiva.

Tanarul lovit de masina ajunsa pe trotuar se afla in stare critica la Spitalul Judetean de Urgenta „Sf. Andrei” din Galati, prognosticul medicilor de la Neurochirurgie fiind rezervat.

Comentarii