stiri Braila – debraila.ro

Exclusiv | 4 tineri din Ianca au pus la cale TALHARIA ca-n filme de la fast-food-ul „La Grecu” | Doi au ajuns in spatele gratiilor

Patru tineri din orasul Ianca au pus la cale talharia de la fast-food-ul „La Grecu”, potrivit informatiilor obtinute in exclusivitate de DEBRAILA.ro. Surse judiciare ne-au precizat faptul ca in dosar au fost efectuate inclusiv perchezitii domiciliare.

Cei patru indivizi, cu varste cuprinse intre 16 si 33 de ani, au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, iar apoi, in cursul zilelor de 12 și 13 februarie, au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Judecatorul de drepturi si libertati i-a trimis in spatele gratiilor pe doi dintre tineri, iar pentru ceilalti doi, cu varste de 16 si 19 ani, respectiv complicii, a dispus masura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

In urma cu o luna de zile, pe 13 ianuarie, aproape de miezul noptii, doua persoane care purtau cagule au asteptat momentul potrivit si, la sfarsitul programului, s-au napustit asupra unuia dintre angajatii fast-food-ului din Piata Concordia, un tanar de 27 de ani, care avea in mana sacosa cu incasarile firmei.

Pe strada Mihai Bravu, la doi pasi de fast-food, angajatul a fost amenintat cu un cutit si i-a fost smulsa din mana sacosa in care se afla suma de aproximativ 22.000 de lei.

Comentarii