stiri Braila – debraila.ro

Etnobotanicele au revenit la Braila | Trei tineri prinsi in doar 5 zile cu pliculetele in buzunare

In mai putin de o saptamana, trei tineri au picat pe mana politistilor de la Combaterea Criminalitatii Organizate, dupa ce au fost prinsi cu etnobotanicele in buzunare. La sfarsitul lunii august, un alt brailean a ajuns la Politie, asupra sa fiind gasite cinci doze de resturi vegetale de culoare verzuie ambalate in bucati de hartie.

Cel mai recent caz a fost inregistrat weekend-ul trecut, cand, pe strada 1 decembrie 1918, politisti din cadrul Biroului Ordine Publica l-au depistat pe un tanar de 28 de ani, care detinea patru pliculete din plastic autosigilante ce contineau resturi vegetale cu efect halucinogen.

Pe 4 octombrie, in jurul orei 18:00, pe o strada din cartierul Obor, un brailean de 22 de ani avea in buzunar trei pliculete cu etnobotanice, fiind intocmita lucrare generala pentru detinere de substante interzise.

In seara zilei de 30 septembrie, pe strada Unirii, oamenii legii au dat de un barbat, in varsta de 31 de ani, care aveau asupra lui sase pliculete cu o substanta vegetala maruntita.

Comentarii