stiri Braila – debraila.ro

Dupa ce ca nu si-a platit datoria de 3.700 de lei, o braileanca a venit cu prietenul sa o bata pe cea care i-a dat banii, ca sa-si retraga plangerea penala

Potrivit informatiilor furnizate de Biroul de Presa al Inspectoratului de Politie Judetean, in ziua de duminica, 23 aprilie, la ora 16:30, o braileanca, in varsta de 19 ani, a sesizat la 112 faptul ca, in urma cu aproximativ 30 de minute, a fost lovita de un tanar de 24 de ani, in timp ce se afla in propria curte.

Cu doua zile inainte, persoana reclamanta a formulat o plangere penala impotriva prietenei agresorului, careia, in luna martie 2017, i-ar fi imprumutat suma de 3.700 de lei, suma pe care ar fi refuzat sa i-o mai inapoieze, amenintand-o.

Cand a auzit ca fata s-a dus la Politie, femeia imprumutata a venit la domiciliul tinerei de 19 ani, insotita de prietenul sau, care ar fi amenintat-o si agresionat-o, cerandu-i sa-si retraga plangerea.

Politistii au intocmit in cauza dosar penal pentru infractiunile de lovire sau alte violente si razbunarea pentru ajutorul dat justitiei.

Comentarii