stiri Braila – debraila.ro

Dupa ce a inaugurat pizzerii si magazine, primarul Dragomir PROMITE: „La pacanele, la deschideri discutabile nu particip!”

Criticat de unii internauti pentru ca, de exemplu, a participat la inaugurarea unei pizzerii de cartier, fiind fotografiat in timp ce discuta cu persoane care stateau la coada pentru a primi o felie de pizza, primarul Marian Dragomir si-a facut un obicei din a fi prezent la taierile de panglici din municipiu. Edilul sustine ca a mers la „orice” deschidere atunci cand a fost invitat.

„Am fost invitat. Societatile respective trimit pe e-mailul Primariei sau reprezentantii lor vin la Primarie pentru a ne invita la deschiderile respective. Intotdeauna am participat la orice deschidere, invitatie. Nu am participat la deschiderea unor investitii care fac 3 locuri de munca, ci 12. 12 de aici, 20 de saptamana trecuta, 40 sau 70 de acum doua saptamani se aduna… Sunt locuri de munca noi create in Braila”, a declarat Dragomir.

Intrebat daca chiar este dispus sa inaugureze „orice” investitie, primarul a spus raspicat ca, de exemplu, nu ar taia panglica unei sali de jocuri de noroc.

„Nu am sa merg la deschideri discutabile, la deschiderea unei sali de jocuri de noroc. Nu voi participa la deschiderea unor afaceri discutabile. Nu particip la pacanele…”, a concluzionat sursa citata.

Comentarii