stiri Braila – debraila.ro

După apariția cazului în presă, adolescenta DISPĂRUTĂ s-a prezentat la sediul Poliției Făurei | Denisa Lepădatu plecase de acasă în urmă cu mai bine de 10 zile

UPDATE | După ce dispariția a apărut în presă, adolescenta a decis să se întoarcă la părinți. Mai exact, Denisa Ana-Maria Lepădatu, în vârstă de 16 ani, s-a prezentat, joi seară, la sediul Poliției Orașului Făurei.

Potrivit oamenilor legii, fata nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Aceasta a dispărut din noaptea de 8 spre 9 octombrie, când a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors, însă, initial, părinții au anunțat Poliția, dar nu și-au dat acordul pentru mediatizarea cazului.

Stirea initiala…

O minoră din comuna Surdila-Găiseancă este căutată la nivel național și internațional. Fata este dispărută de mai bine de o săptămână.

Pe 9 octombrie, un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din comuna Surdila-Găiseanca, a sesizat dispariţia fiicei sale minore.

Denisa Ana-Maria Lepădatu, în vârstă de 16 de ani, ar fi plecat în mod voluntar, în noaptea de 8 spre 9 octombrie, de la domiciliu și nu a mai revenit.

Abia acum, părinții și-au dat acordul pentru mediatizarea dispariției.

Semnalmente: 155 cm înălțime, 55 kg, față ovală, păr șaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: geacă de fâș de culoare galben, pantofi sport de culoare alb.

Pentru LEPĂDATU DENISA-ANAMARIA a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

“Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transmite IPJ Brăila.

Comentarii