stiri Braila – debraila.ro

Duminica „de foc” pentru politistii braileni | Zeci de persoane legitimate si peste 60 kg de legume si fructe confiscate

Duminica, 26 februarie, politistii braileni, sprijiniti de jandarmi, au actionat, pe raza municipiului si judetului, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea faptelor antisociale, precum si pentru combaterea incalcarii regulilor de circulatie.

Cu aceasta ocazie, au fost verificati 19 agenti economici si 15 producatori particulari, legitimate 59 de persoane, dintre care 25 au fost controlate corporal sumar, si oprite in trafic 24 de autovehicule, fiind retinute 2 permise de conducere si retras un certificat de inmatriculare.

De asemenea, politistii au constatat 50 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de aproximativ 26.000 de lei, dintre care 33 pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, 10 la Legea 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 3 la Legea 12/1990 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, si 4 la alte acte normative.

Oamenii legii au mai ridicat in vederea confiscarii cantitatea de 61 kg de legume si fructe, printre care ridichi, rosii, castraveti, fasole si lamai.

Comentarii