stiri Braila – debraila.ro

DREPTATE pentru Sorin Braileanu’: cei trei barbati arestati sunt VINOVATI, a stabilit un juriu din Anglia | Cu ce arme a fost UCIS tanarul – FOTO

Cei trei barbati arestati pentru uciderea lui Sorin Serbu, braileanul care, in noaptea de 11 spre 12 noiembrie 2017, a fost batut pana si-a dat ultima suflare pe o strada din suburbia londoneza Ilford, au fost gasiti vinovati, luni, 7 ianuarie, de catre un juriu al Tribunalului Penal Central din Anglia si Tara Galilor.

Procesul a durat doar sapte saptamani, stabilindu-se ca motivul atacului a fost razbunarea. Cei patru au fost implicati intr-o bataie in septembrie 2017.

Urmeaza ca un judecator al instantei sa stabileasca pedepsele pe care le vor primi Razvan Vladescu (foto dreapta), Araman-Nardi Stoica (foto stanga) si Ionut Vasile, cel din urma fiind gasit vinovat pentru ucidere din culpa, in timp ce primii doi, pentru omor. Sentinta finala va fi pronuntat pe 15 februarie.

Alti doi barbati, Florin Ivan (30 de ani) si Ionut Bogdan Cucu (25 de ani), au fost gasiti nevinovati de catre juriu.

Cei trei ucigasi ai tanarului brailean sunt fratii Razvan Vladescu (27 de ani) Araman-Nardi Stoica (25 de ani) si Ionut Vasile (28 de ani).

Sorin Serbu a murit in urma unui grav traumatism cranio-cerebral pe patul unui spital din Londra, dupa aproximativ doua ore de la atacul sangeros. A fost lovit cu un cosor si manerul unui tarnacop.

Ionut Vasile a fost arestat pe 20 noiembrie 2017, Vladescu s-a predat pe 23 februarie 2018, in timp ce Araman-Nardi a fost saltat de politisti dooua luni mai tarziu, pe 24 aprilie.

Comentarii