stiri Braila – debraila.ro

Dragomir, despre Varga, care „nu a vazut nicio realizare” a primarului: „Sunt si tata si fiu in politica? Clan de familie. Sa stea mai mult pe acasa si o sa vada realizarile”

Primarul Marian Dragomir a comentat, in cadrul unei conferinte de presa, declaratiile deputatului liberal Vasile Varga cu privire la realizarile din primul an de mandat al edilului. Varga afirmase ca nu a vazut „nicio realizare” a edilului.

Dragomir i-a recomandat parlamentarului PNL „sa stea mai putin pe la Bucuresti si mai mult pe acasa”, precizand ca Varga a vazut doar realizarile fostului viceprimar Alexandru Danaila, colegul sau de partid.

„Sunt si tata si fiu in politica? (n.r. deputatul Vasile Varga si consilierul judetean Vasile Constantin Varga) Clan de familie… Daca n-a avut timp, ii recomand sa stea mai putin pe la Bucuresti si mai mult pe acasa. Asteptam sa se deblocheze finantarea pe fonduri europene. Luram la proiectare, pentru depunerea unor mari lucrari de infrastructura, pe Baldovinesti, pe Grigore Alexandrescu, pe Calea Galati si, apoi, in Vidin, pe tot ce inseamna schimbare linie de tramvai, achizitie de tramvaie electrice noi si autobuze noi, cu finantare europeana. Avand in vedere ca in momentul de fata nu sunt lansate ghidurile, azi lucram la prima faza de proiectare. Dansul a vazut doar realizarile domnului Danaila (n.r. fost viceprimar al municipiului), pe care le indreptam noi astazi. Nu putem sa uitam faptul ca, intr-o perioada de timp, PSD si PNL au fost aliati, iar atunci cand suntem aliati toate lucrurile sunt in comun si sunt frumoase. Cand nu mai suntem aliati, trecem in umbra orice realizare a adevrsarului, ca sa aratam partea goala a paharului. Cu siguranta, opt ani de mandat sunt mult mai multi decat un an de mandat, in care am demarat unele proiecte, cu altele suntem in procedura. Cu siguranta, domnul Varga va fi foarte incantat la finalul celor patru ani si ma va vota, daca nu va avea doar o ambitie politica”, a spus primarul.

Comentarii