stiri Braila – debraila.ro

Dragomir, catre liberali: „Avem o groaza de facut pentru Braila, inclusiv pe sectorul administrat in trecut de actualul presedinte PNL, domnul fost viceprimar Danaila”

Dupa ce consilierul municipal Petrica Popa (PNL) l-a intrebat pe primarul Marian Dragomir, in cadrul celei mai recente sedinte a Consiliului Local Municipal, daca nu e prea „pompos” termenul de „modernizare parcari”, edilul a raspuns facand referire la mandatul de viceprimar al lui Alexandru Danaila, actualul presedinte al Organizatiei Judetene PNL.

„Am si eu o intrebare: daca nu este cam pompos termenul asta de „modernizare parcari”. N-ar fi fost de ajuns „reabilitare”  sau „amenajare”? Noi consideram ca parcari moderne inseamna altceva”, a spus Popa.

De cealalta parte, Dragomir i-a acuzat pe liberali ca fac „atmosfera politica”, tinand cont ca si-au ales de curand liderul, in persoana lui Alexandru Danaila, care a fost viceprimar al municipiului in perioada 2011-2016.

„Domnule Popa, eu inteleg ca ati avut alegeri si ca trebuie sa faceti atmosfera politica pe amenajare sau pe modernizare. Eu, de fapt, va propun in schimb sa revenim la lucrurile serioase, ca sa nu intram intr-un ping pong de pe vremea domnului presedinte al dumneavoastra, cu starea drumurilor si a parcarilor. Eu doar va rog, ca si consilieri locali, sa lasam deoparte zona aceasta de ping pong al vorbelor si sa trecem la fapte, ca avem o groaza de facut pentru municipiul Braila, inclusiv pe sectorul administrat de domnul actual viceprimar si in trecut, de domnul fost viceprimar”, a precizat edilul.

Comentarii